Op Faqt.nl verscheen kort geleden een artikel over Witte strepen achter vliegtuigen.

De schrijver houdt het wel eenzijdig door alleen uit te leggen wat contrails zijn en het chemtrailfenomeen af te doen als een broodje aap verhaal.

De schrijver weet echter wel te melden dat de verhaaltjes over chemtrails al tientallen keren zijn ontkracht door wetenschappers, journalisten en officials.

Een gemiste kans want helaas wordt niet vermeld wie deze wetenschappers,journalisten en officials zijn. Wij zijn echt heel erg benieuwd.

We willen graag bewijzen zien! Als je chemtrailonderzoekers niet serieus neemt, neem dan in ieder geval jezelf serieus en kom met het sluitende bewijs dat chemtrails niet bestaan.

Het behouden van de status quo is vaak bewust het doel van sites zoals Faqt.nl. En vooral steke blind zijn voor wetenschappers en onderzoekers die een andere visie presenteren.

Ineens is dat geen onderzoek of wetenschap waar waarde aan gehecht mag worden. “Het kan toch niet waar zijn wat deze lieden beweren, want als de overheid zegt dat het niet waar is dan geloven we dat”.

Punt uit. Geen discussie mogelijk. Geeft je ook meteen het recht om deze mensen belachelijk te maken en ze te stigmatiseren als aluhoedjes en zielige complotdenkers.

Wij hebben ons ten doel gesteld mensen wakker te schudden in de hoop dat ze weer voor zichzelf gaan nadenken en niet alles voor zoete koek te slikken.

De boodschap van sites als Faqt.nl is: slaap rustig verder….alles is goed. De mensheid valt uiteen in twee groepen; Zij die lekker doormaffen en zich daar
goed bij voelen. Of zij die wakker zijn of wakker willen worden en weten/ aanvoelen dat we in een schijnwereld leven waar eerlijke berichtgeving met respect voor een andere visie helaas zeldzaam aan het worden is.

Voor beide partijen is er genoeg informatie te vinden. De kunst voor eenieder is om een goede keus te maken uit alle sites en artikelen. Wat dan goed of slecht is is moeilijk te zeggen. Echte wetenschap is zaken bewijzen door iets aan te tonen of met zekerheid uit te sluiten. Zolang dat niet in alle gevallen kan moet er rekening gehouden worden met het feit dat iets wel degelijk mogelijk zou kunnen zijn.

Wij raden iedereen dan ook aan zoveel mogelijk zelf onderzoek te doen en ook met gezond verstand en gevoel de informatie op zijn waarde in te schatten.

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
Drachten, 18-05-2014 p1040383 patroon steenwijk-16-5-2014_8408 steenwijk-16-5-2014_8397 steenwijk-16-5-2014_8370 steenwijk-16-5-2014_8308 steenwijk-16-5-2014_8304 steenwijk-16-5-2014_8301 steenwijk-16-5-2014_8298