Het media circus rond de verkiezingen is weer eens van start gegaan. We worden weer klaar gestoomd om toch vooral weer op de oude kliek te stemmen.

Politici beweren al sinds mensenheugenis zich hard te maken om de problemen in onze maatschappij op te lossen. Ze zijn er voor ons roepen ze luid.

Maar problemen worden zelden opgelost. Eerder het tegendeel lijkt te worden bereikt. We zakken weg in apathie en voelen ons machteloos. Wat we ook roepen en willen de politiek geeft geen gehoor. We zijn overgeleverd aan eurofielen die hun eigen duistere agenda na streven en hun zakken ten koste van ons vullen.

De politiek is er niet voor ons en door ons. Maar wij zijn er om de idioterie van politici klakkeloos voor zoete koek aan te nemen en naar hun pijpen te dansen.

Maar gelukkig zijn er steeds meer mensen aan het wakker worden. Die antwoord willen hebben op redelijke vragen.

Stemmen op de oude garde zal niets oplossen. We zullen alleen maar meer van hetzelfde krijgen.

Velen keren zich af van de politiek omdat het toch niets meer uit maakt. Verkiezingsbeloften worden toch maar verkwanseld. Begrijpelijk dat een grote groep stemgerechtigden het stemhokje links laten liggen. Zelf behoor ik ook tot deze categorie. Ik geloof er niet meer in. Ik wil niet meer meedoen met die z.g. democratie.

Echter…Er blijkt een partij te zijn die het echt over een andere boeg wil gooien.

Die de onderste steen boven wil krijgen iz de rol die ons bancaire systeem speelt. Kortom een financieel systeem gebaseerd op eerlijkheid en niet op corruptie.

Ik heb het over SOPN. Ik wil ze een kans geven. Hier is de link voor hun verkiezingsprogramma: http://www.sopn.nl/

Maar wat misschien een extra prikkel kan zijn om eens een kijkje te nemen bij SOPN is het feit dat ze ook het Chemtrail probleem aan de kaak willen stellen.

Mijn stem hebben ze alvast. Wellicht ook een partij voor jullie.

Op Worden Wij Wakker van Marcel Messing is het volgende artikel verschenen over chemtrails en de verwoestende effecten van nanoalluminium. Zie: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M13&ss=P1766&l=NL

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
Drachten, 18-05-2014 p1040383 patroon steenwijk-16-5-2014_8408 steenwijk-16-5-2014_8397 steenwijk-16-5-2014_8370 steenwijk-16-5-2014_8308 steenwijk-16-5-2014_8304 steenwijk-16-5-2014_8301 steenwijk-16-5-2014_8298