Op een zonnige dag vormen ze vaak een vast onderdeel van het uitzicht. Officieel gaat het om vliegtuigstrepen, maar steeds meer mensen denken dat de overheid ons in het geheim besproeit met zware metalen.

Ze zijn ervan overtuigd dat er extra vliegtuigen worden ingezet om de atmosfeer te veranderen. Ze stellen dat de metalen leiden tot gezondheidsproblemen.

Nadat hij zes jaar geleden naar de stad Bend in Oregon verhuisde begon Mark onderzoek te doen naar chemtrails. Hij gelooft net als duizenden anderen dat de overheid erachter zit.

Weermodificatie

Sommige mensen denken dat ‘ze’ sproeien om ons immuunsysteem te verzwakken. Volgens Mark experimenteren ze met klimaatverandering door giftige chemicaliën te sproeien die bomen aantasten en mensen ziek maken.

“Ik denk dat weermodificatie zeker onderdeel is van het programma en je kunt het ook opmaken uit de patenten,” zei hij. “Er zijn patenten voor geo-engineering die specifiek vermelden dat deze technologieën worden gebruikt om het weer te beïnvloeden.”

Cloud seeding wordt al vele decennia toegepast door bedrijven in te huren die in droge gebieden regen kunnen maken. Zo pompt een bedrijf uit Utah bijvoorbeeld het toxische zilverjodide in de lucht om kunstmatige wolken te vormen.

Luchtvochtigheid

Hoogleraar scheikunde Carol Higginbotham van het Central Oregon Community College reageerde sceptisch: “Als wetenschapper kijk ik naar de data en daaruit kan ik niet opmaken dat er iets aan de hand is.”

Volgens haar zijn de strepen in de lucht geen samenzwering, maar hebben we te maken met vliegtuigstrepen. “Als de lucht erg droog is blijven de contrails niet lang hangen,” legde Higginbotham uit. “Bij een hogere luchtvochtigheid lossen de strepen moeilijker op.”

Luchtvaartdeskundigen uit Central Oregon vinden het vergezocht dat vliegtuigen ons doelbewust zouden besproeien met zware metalen. Voormalig marinepiloot Jerry Bean en oud-helikopterpiloot Karl Baldessari menen dat het sproeien van aerosolen te veel brandstof zou kosten. Het tweetal kan zich niet voorstellen dat iemand geld zou willen verspillen aan iets dat de grond nagenoeg niet bereikt.

Strontium

Mark wijst op de zigzagpatronen van sporen die volgens hem veel te lang blijven hangen om waterdamp te kunnen zijn. “Ik weet al wat de overheid gaat zeggen als ze dit toegeven, namelijk dat ze het doen om ons te helpen en de aarde te redden,” zei Mark.

Mark denkt net als vele anderen dat er op dit moment wordt gesproeid in alle NAVO-landen om de atmosfeer te veranderen. Sommige documentaires tonen onderzoeken in het noorden van Californië waar hoge concentraties aluminium, barium en strontium in de bodem zijn aangetroffen, chemicaliën die door de vliegtuigen zouden worden gesproeid.

Klimatologen zijn echter van mening dat een dergelijk omvangrijk programma bijna onmogelijk geheim kan worden gehouden.

 

Bron: Niburu.nl

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
Drachten, 18-05-2014 p1040383 patroon steenwijk-16-5-2014_8408 steenwijk-16-5-2014_8397 steenwijk-16-5-2014_8370 steenwijk-16-5-2014_8308 steenwijk-16-5-2014_8304 steenwijk-16-5-2014_8301 steenwijk-16-5-2014_8298