Was het in de afgelopen jaren nog zo dat er gesprayed werd in delen van Amerika en Europa, nu sinds een jaar of twee gebeurd dit over geheel Amerika en geheel Europa inclusief Oost-Europa. Dit is bewijsbaar en te staven aan de vele reacties die tevoorschijn komen in de commentaren op beeldmateriaal op Youtube en Facebook en andere sociale media. Steeds meer mensen ook worden zich bewust van deze activiteiten, worden als het ware wakker. Teken daarom dan ook nu de handtekeningactie op: www.petities.nl en zoek op `Stop Chemtrails Nu`. We hebben al 32.000 handtekeningen en gaan voor 40.000. Dan kunnen we in Den Haag vragen gaan stellen!

Wij zijn de site aan het re-activeren. Dit kost wel wat tijd. Zodoende zijn we (nog) niet in staat om in te gaan op de vele vragen die worden gesteld. We werken er aan om dit te verbeteren.

Zelf een keer echte REGENWOLKEN maken? Het kan, kijk maar hier: https://www.youtube.com/watch?v=BIpeNs5OWbo

Klik je op onderstaande link, dan kun je zien dat het mogelijk is het weer op verschillende manieren te beïnvloeden waaronder ook middels de bekende H.A.A.R.P. installaties.

https://www.youtube.com/watch?v=ZUIiRHrUbpE

Hieronder nog een link over het beïnvloeden van het weer: https://www.youtube.com/watch?v=GRW1yOMIgsA

Zo zijn er al verschillende partijen waaronder wetenschappers die zeggen dat de meest recente hurricanes in de VS zijn beïnvloed door o.a. HAARP en het besproeien van de wolken met airosols. Voor zover nu bekend staan er HAARP installaties in Alaska, op een van de Kaapverdie eilanden (op de plek waar al deze hurricanes worden `geboren`) en op Isla Guadalupe voor de west kust van Mexico. Wij kregen deze info van een bevriende Amerikaanse onderzoeker.

Bij een volgend nieuwsbericht komen we hierop nog terug inclusief informatie over hoe de Amerikaanse overheid (of is het de criminele Deep State?) de Geo-Engineering heeft vastgelegd in wetten waarin ze ook Canada hebben betrokken.
Zaak voor ons hier in Europa om er goed op te letten dat wij ons niet laten strikken door onze `volksvertegenwoordigers` in Den Haag en zeker niet door die uit Brussel! Waarvan Akte.

Met vriendelijke groeten,
De Redactie

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
chemtrails-thuis-september-2017-043_1 Drachten, 18-05-2014 p1040383 patroon steenwijk-16-5-2014_8408 steenwijk-16-5-2014_8397 steenwijk-16-5-2014_8370 steenwijk-16-5-2014_8308 steenwijk-16-5-2014_8304 steenwijk-16-5-2014_8301