Beste lezers,

Hieronder een link over een interview met Prince uit 2009 waarin hij duidelijk aangeeft problemen te hebben met chemtrails en geo-engineering. Hij was een onafhankelijk denker die o.a. een lange strijd heeft moeten voeren om zich los te koppelen uit de graailustige armen van Sony. Bekijk deze interessante video.

https://www.youtube.com/watch?v=Uud_T-IIgHk

Hieronder een link over het chemtrailen in de USA. Kennelijk gaat men daar wat vaker vroeg in de ochtend en laat in de middag sprayen zodat het minder opvalt. Het is te hopen dat de (militairen) mensen die deze vluchten uitoefenen eens gaan nadenken waarmee ze bezig zijn. Het is eveneens te hopen dat de Trump hieraan eens een eind gaat maken, alleen al omdat hij dat heeft beloofd. De Deep State zit hem hier nog dwars en zal gestopt moeten worden.

http:​//www.​niburu.​co/index.​php?option=​com_content&view=​article&id=​12403:​steeds-vaker-chemtrails-tijden​s-zonsopkomst-en-ondergang&cat​id=37:​wereld&Itemid=​50​

Vandaag en gisteren bewolkt. Morgen even kijken op de satellietbeelden van de Nasa of ze misschien boven de wolken hebben gesprayed?…..

Nog iets anders: Voor diegene die wel eens kijken op WWW.FLIGHTRADAR24.COM Sinds de schietpartij in las Vegas weten we nu dus dat het mogelijk is om met valse CALLSIGNS rond te vliegen. De helicopters die daar rond vlogen tijdens het concert kregen fake callsigns mee van elders vliegende verkeersvliegtuigen! Met andere woorden: als er bij ons iets overvliegt en flightradar 24 zegt dat het bijvoorbeeld een KLM vliegtuig is, dan weten we nu dus dat dat nooit 100% zeker het geval hoeft te zijn….!

Verder spreek ik voor vandaag de hoop uit dat er eens een keer een chemtail vliegTUIG spontaan neerstort….en dat onderzoek ter plekke het bewijsmateriaal oplevert waarnaar wij al jaren op zoek zijn.

Groetjes van de redactie die voor u altijd omhoog kijkt….

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028 chemtrails-thuis-september-2017-047 richard-aku-jatuh-cinta-027 chemtrails-thuis-september-2017-043_1 Drachten, 18-05-2014 p1040383 patroon steenwijk-16-5-2014_8408