Boeren, burgers en buitenlui: Kom in opstand! Monsanto is een heel enge club die de gehele voedselproductie in de wereld aan het kapen is zodat de gehele wereldbevolking voor voedsel afhankelijk van ze wordt. Volkstuintjes zijn dan ook niet meer mogelijk en boeren krijgen grote schadeclaims aan hun broek als ze eenmaal in zee gaan met deze verschrikkelijke criminele club….

Wat heeft dat nou met chemtrails te maken zult u zeggen? Nou, HEEL VEEL. In chemtrails zit veel aluminium en onze gewassen en planten kunnen daar niet. De zaden van Monsanto zijn genetisch zo gemanipuleerd dat ze daar WEL tegen kunnen. Heb u `in de gaten` welk spel hier wordt gespeeld?

Monsanto wil dat alle boeren in de wereld afhankelijk gaan worden van hun vaak eenjarige zaden. Daarom wordt er wereldwijd nu zo veel en agressief gesprayed met o.a. nano-aluminium deeltjes. DEZE PARAKTIJKEN MOETEN WORDEN GESTOPT!

Uit de video blijkt dat Bill Gates veel geld heeft gestoken in Monsanto (aandelen). Bill Gates is dan ook van de club die vindt dat er op onze aarde maar 500 miljoen mensen mogen rondlopen, de overige 7 miljard zijn er in zijn ogen 7 miljard teveel! Wist u dat India meneer Gates intussen het land heeft uitgezet met zijn vaccinatie programma voor jonge meisjes en vrouwen? Het bleek dat de vrouwen er ONVRUCHTBAAR van werden terwijl er werd gezegd dat het tegen bepaalde ziektes was…Bill Gates hoort dus ook bij de Agenda 21 en Agenda 30 club van de Verenigde Naties…

Bekijkt de video en deel hem met anderen. Video is zonder geluid. Alleen kijken en lezen dus.

Groetjes van de Redactie.

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028 chemtrails-thuis-september-2017-047 richard-aku-jatuh-cinta-027 chemtrails-thuis-september-2017-043_1 Drachten, 18-05-2014 p1040383 patroon