Beste Lezers,

Momenteel is er in Amerika een steeds grotere groep van mensen aan het wakker worden aangaande veel zaken die in de afgelopen decennia `ondergronds` en voor een groot deel onzichtbaar hebben gespeeld en waarover nu veel zaken naar boven komen. Het feit dat deze kwesties nu in de openbaarheid komen is niet te danken aan de Amerikaanse Main Stream Media (MSM) maar volledig aan de alternatieve media en het internet. Zo is de afgelopen decennia de MSM grotendeels in handen gekomen van de CIA en daarmee werden de TV zenders feitelijk propaganda kanalen van de voor een groot deel corrupte overheid.

U moet weten dat de CIA waarschijnlijk de grootste en meest corrupte instelling ter wereld is die zich voornamelijk bezighoud met: – omverwerpen van regeringen – starten van oorlogen – handelen in heroïne, cocaïne en overige drugs
– actief zijn in kinder seksringen wereldwijd – ondersteunen van ISIS – enz enz .Van de oorspronkelijk ca 50 grote amerikaanse TV zender bleven er uiteindelijk 5 grote over waaronder CNN, NBC enz. Deze TV zender brengen dus niet het echte nieuws maar geprepareerde, gecensureerde propaganda.

Nu er echter op de alternatieve media in het afgelopen jaar steeds meer informatie naar buiten komt over corrupte politici, hoge ambtenaren, de FBI, de CIA, de DNC (de partij van de democraten) over betrokkenheid bij kindermisbruik, satanische rituelen waarbij doden vallen, handel in kinderslaven wereldwijd, drugsmokkel en wapenhandel waarbij bijvoorbeeld Hillery en Bill Clinton, maar ook Bush jr en Sr en bijvoorbeeld Comey (ex FBI) en vele andere zeer bekende politici zijn betrokken, gaat nu langzaam de HELE BEERPUT OPEN!

Wat blijkt: Amerika maar ook veel andere landen in de wereld worden wereldwijd geregeerd en bestuurd door corrupte satanische criminele pedofielen die bijvoorbeeld ook doen aan satanische rituelen. Dit gaat van bekende en onbekende politici, tot bankdirecteuren, filmsterren en andere artiesten, velen van de rijken der aarde (Rotschild en George Soros, John en Tony Podesta) tot royalty’s en koningshuizen, waaronder zeker ook in Saudi Arabië enz enz.

Ik zie nu duidelijk dat de informatie naar buiten in een stroomversnelling raakt. President Trump wist van al deze zaken al af en een van zijn hoofdpunten in het verkiezingsprogramma was het aanpakken van al deze criminele zaken onder het motto: `Drain The Swamp`. Dat is wat er nu plaatsvind en de komende weken in een versnelling zal raken.

Tijdens de verkiezingsrace vorig jaar heeft Hillery Clinton in een interview gezegd dat mocht Donald Trump winnen `dan hangen we allemaal`. Waarom? Omdat zij totaal corrupt is, zoveel bloed aan haar handen heeft en velen met haar en dat als dit allemaal bekend word, zij zullen hangen. Zo is de Democratische partij (de DNC) totaal corrupt en heeft o.a. aan verkiezingsbedrog gedaan. Twee advocaten die daar onderzoek naar deden werden vermoord. Zo hebben Hillery en Bill 10 miljard dollar ingezameld voor de slachtoffers van de aardbeving op Haïti maar slechts een klein deel daarvan geschonken. De rest in eigen zak gestoken. Zo heeft zij ook 25% van het uranium van Amerika aan Rusland verkocht via Uranium One (zoek op internet) en daarvoor zelf 145 miljoen dollar op de rekening van de Clinton Foundation ontvangen. Verder is het seksueel kindermisbruik van haar en haar man en een aantal mensen in haar directe omgeving al jaren bekend. Mensen die hierover schrijven worden vermoord. De agenten van de NYPD hebben al meer dan een jaar geleden filmmateriaal hierover gezien op de laptop van Huma Abadin en Anthony Wiener waarbij stoere agenten stonden te huilen als kleine kinderen (zo erg dus). Door grote tegendruk is dit toen nog niet naar buiten gekomen. Zo is er bijvoorbeeld een onderzoekster vermoord die naar buiten bracht dat H. Clinton persoonlijk betrokken was bij de organisatie van de smokkel van 43 kinderen vanuit Haïti naar een locatie in Washinton DC. In het voerspoor van Hillery en Bill Clinton zijn er vanaf hun carrier start in Arkanses nu ca. 150 doden te betreuren die allemaal onder verdachte omstandigheden om het leven zijn gekomen (zoek op: `The Clinton Body Count` op YT

De MSM heeft uit alle macht geprobeerd om, zeker sinds het presidentschap van Trump vanaf februari dit jaar, het bekend worden van dit alles te voorkomen door het rondslingeren van allerlei onwaarheden over Trump en co. om daarmee de mensen af te leiden van wat er werkelijk speelt. Dit is ze redelijk goed gelukt, zelfs zover dat bijvoorbeeld de Nederlandse pers, NOS enz al hun berichten klakkeloos heeft zitten overnemen. Eerst was het toch immers: Trump is een pervert, toen was het de Trump Russia collusion (het was integendeel juist Hillery, de pedofiele Podesta broers John en Tony, Obama enz die business deden met Rusland). De democraten willen echter nog steeds niet accepteren dat ze de verkiezingen hebben verloren en blijven Trump nog steeds dwarszitten.

Nu we op het punt staan dat geen honderdduizenden maar miljoenen `slapende` Amerikanen langzaam ontwaken en deze nieuwe realiteit onder ogen krijgen (Trump beschrijft dat in zijn tweets met `Doorn Roosje` die wakker wordt) zullen de anti-krachten, dus o.a. de democraten, de Deep State, de Antifa maar ook de CIA en allerlei andere instellingen nog van zich af blijven trappen en hoogstwaarschijnlijk (kat in het nauw) nog gaan zorgen voor enkele onaangename verrassingen in een poging om President Trump alsnog te onttronen (impeachen). Er speelt hier zoveel mee, dat het niet te doen is alles wat hierop betrekking heeft mee te nemen. Wat er speelt is dat er inmiddels als ca 6.500 arrestaties hebben plaatsgevonden voor wat betreft pedofielen en dat er ca 5.000 extra Sealed Indicments (gesloten arrestatiebevelen) klaar staan om de komende weken / maanden te worden uitgevoerd.

Je hoort en leest hierover in de Europese en Nederlandse media (nog) niets omdat ze hier dom en klakkeloos de propaganda kanalen uit Amerika volgen. Zo citeren ze trots uit The New York Times en The Washington Post terwijl die kranten onder controle zijn van de CIA en dus staatspropaganda zijn. Dat gaat nu hopelijk ook veranderen. De corruptie zit dus heel heel diep in de USA en gaat door tot het politieapparaat die weet heeft van kinderverkrachtingen (in o.a. Washington en New York) maar van hogerhand geen actie mag (mocht) ondernemen. Het is voor Trump een zware klus om te vechten tegen al die institutionele criminele krachten.

Dat het in de afgelopen decennia zover heeft kunnen komen heeft vooral te maken met het feit dat mensen bewust zijn gelokt in situaties die te maken hebben met o.a. pedofilie, satanische rituelen, kindersex slavenhandel, drugs, organenhandel, wapenhandel waardoor ze chantabel werden en daarmee onder controle kwamen van deze criminele elite en Cabal. Je moet je hierbij voorstellen dat deze `mensen` werkelijk Satan aanbidden, aan rituele offers doen en andere verschrikkelijke zaken. Het gevecht van President Trump tegen deze groep mensen en instellingen is er dan ook een van spirituele aard, van goed tegen kwaad…

Niet te vergeten is dat Barack Obama hier ook een onopvallende maar wel heel belangrijke personage. Hij heeft als niet-Amerikaan (geboren in Hawaï / Kenya) geprobeerd de USA te destabiliseren, de Islam groot naar binnen te brengen, via de United Nations geprobeerd Amerika onder de NWO te krijgen, allerlei slechte wetten geïntroduceerd enz.Hij heeft recent Trump nog nagereisd in Asia en wil met een eigen foundation en een eigen prive-leger vast nog een coup gaan uitzetten tegen Trump. Door velen wordt Obama de Anti Crist genoemd. Verwacht dus nog wat (grootschalige) acties van deze valse nep president van Amerika teneinde Trump het presidentschap af te pakken.

Wat heeft dit nu te maken met chemtrails zul je zeggen? Nou, voor wat ik nu kan zien valt het hele chemtrail en geo-engineering programma deels onder de geheime diensten, militairen maar ook is er betrokkenheid van Monsanto en andere partijen. Omdat momenteel allerlei operaties naar de oppervlakte komen is het mogelijk dat ook ons onderwerp chemtrails de revue publiekelijk gaat passeren en mogelijk dat ook hier iets aan gedaan kan gaan worden.

Voor diegene die zich wat willen verdiepen in wat er nu speelt in Amerika maar ook wereldwijd invloed zal gaan hebben hieronder enkele YT kanalen waar je via deze zoeknamen meer info kunt vinden:

Dit is dus een klein deel van alternatieve journalistiek die probeert de waarheid te vertellen maar daarbij vaak ook wordt gecensureerd of wordt geweigerd en weggedrukt. Facebook en Youtube zijn, net als Google, in de afgelopen decennia in handen van de CIA gekomen en zijn instrumenten die worden gebruikt voor totale controle van de wereldbevolking. Als je dat niet geloofd, verdiep je er dan in, want alle informatie is (nu nog wel) voorhanden op internet.

voice america
Wikipolitics
roypotterqa
Mark Dice
A.H. Goodman
Operation HAL
Chris
David Seaman
Alex Jones Info Wars
Anti-School
Stillness in the Storm
April LaJune
Trump Mafia
MlordandGod
HighImpactFlix
Jim Beckwith
George Webb

De volgende keer ga ik wat meer schrijven over de zg. Fals Flag operaties in de US en wereldwijd.
Groetjes

De Redactie
AM

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028 chemtrails-thuis-september-2017-047 richard-aku-jatuh-cinta-027 chemtrails-thuis-september-2017-043_1 Drachten, 18-05-2014 p1040383 patroon