beste lezers,

Lees dit zeer interessante artikel over gigantische ondergrondse stad inclusief treinen e.d. waarvan de ingang zich bevind recht onder het Getty Museum in Los Angeles. Hier voeren ook in het diepste geheim de satanisten hun rituelen uit.

Hier gaan de elite cabal pedo criminelen ondergronds…..

On the Highway to Hell: Exploring the PIZZAGATE / PEDOGATE / PEDOWOOD Connection to the GETTY CENTER

Alfred

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028