beste lezers,

Om dan maar direct met de deur in huis te vallen: In onderstaande video zie je het bewijs dat de branden in California worden aangestoken door Direct Energie Weapons vanuit militaire vliegtuigen! De waarheid is soms moeilijk te accepteren en te verteren. Veel mensen in Amerika maar ook hier in Europa `slapen` nog en zijn zich, net als Doornroosje in de het sprookje, van niets bewust. Je kan dus schrikken van deze beangstigende berichten…
In onderstaande video zie je de laserstralen en zie je ook de vliegtuigen met d bijbehorende techniek

De chemtrails zorgen ervoor dat alles nog beter brand. Dit komt o.a. door de toevoeging van aluminium. Californië is het afgelopen jaar veel en continue ge-chemtraild. Veel mensen worden nu wakker en zien dat het hier gaat om de uitvoering van het plan Agenda 21 waarin staat dat ze / men / deep state / de criminele elite de mensen allemaal weg wil hebben van het `platteland` en ze naar de steden toe wil `jagen` omdat ze daar beter onder controle zijn te houden.

Dit klinkt onwaarschijnlijk, zeker voor hen waar dit alles nieuwe voor is. Agenda 21 van de Verenigde Naties (ja dat leest u goed) geeft echter duidelijk aan dat de wens er ligt om de wereldbevolking kleiner te maken. We zouden in de ogen van deze criminelen terug moeten van de nu 7,5 miljard mensen naar 500 miljoen.

De z.g natuurbranden in California zijn dat helemaal niet. Ze worden aangestoken door DEW (Direct Energie Weapons) vanuit militaire vliegtuigen. De techniek is er al vele jaren. In Onderstaand een video-relaas over de recente branden bij Ventura / Los Angeles. Zoek ook maar eens op Google Earth naar Santa Maria in California. Ga maar een zoeken naar de wijken waar daar brand is geweest. Die vind je redelijk gemakkelijk. Ook die branden zijn bewust gecreëerd.

Hieronder de link die wat meer laat zien over de Ventura branden. Lees ook zeker de onderstaande commentaren. Ik voel mij machteloos en heb te doen met de mensen daar.

Ps.: Op mijn e-mail aan de 24 verschillende Kamerleden van enkele weken geleden inzake chemtrails is nog GEEN ENKELE reactie gekomen! Tijd voor een herinnering. Deze gaat er binnenkort uit.

groetjes
Alfred

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028