beste lezers,

Hieronder een begrijpelijke maar zeker ook aangrijpende video die (in het Engels) heel veel weergeeft over Pizzagate en Pedogate. Omdat voor veel mensen nog onduidelijk is waarover dit gaat heb ik na een uitgebreide selectie voor deze video gekozen omdat daarin op een rustige wijze zonder onnodige luidruchtige muziek e.d. veel wordt uitgelegd over deze voor velen nog onbekende maar verontrustende en zelfs traumatiserende realiteit.

Voordat deze realiteit is doorgedrongen tot de Nederlandse main stream media zullen we nog wel even moeten wachten. Misschien willen of mogen ze van hogerhand hierover niet eens (meer) aandacht geven omdat wereldwijd grote delen van de media al in handen zijn van de `monsters` die in de onderstaande video naar voren komen. Dat heet censuur en die speelt ook in de Nederlandse media helaas al een grote rol…

De Redactie

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028 chemtrails-thuis-september-2017-047 richard-aku-jatuh-cinta-027 chemtrails-thuis-september-2017-043_1 Drachten, 18-05-2014 p1040383 patroon