Beste Lezers,

Hieronder een link met wat opnamen van weerman Gerrit Hiemstra die ook niet weet hoe hij de chemtrails moet benoemen en hoe hij ermee om moet gaan……

Afgelopen zondag 17 december was het weer goed raak, veel chemtrails vanaf ca 13.00 uur. De dag begon met een blauwe lucht en een duidelijke zichtbare zon. Binnen een uur konden we genieten van een grijze deken die de gehele lucht bedekte. Kennelijk mogen we de zon niet (meer) zien de laatste tijd…

Groetjes
Alfred 🙂

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028