beste lezers,

Zo langzamerhand komt er veel materiaal naar boven waarbij je ernstig gaat twijfelen aan de feiten zoals die door NASA aan de wereld in de afgelopen decennia zijn gepresenteerd. Zo wordt nu zelfs door mensen van NASA zelf gezegd dat een maanlanding niet mogelijk is omdat we nooit een racket door de Van Allen band heen kunnen sturen. Ook is er veel twijfel gerezen over de ISS, het International Space Station. Deze zou niet in een baan om de aarde draaien en alleen maar op de bodem van een zwembad liggen van waaruit de gemaakte video`s na CGI (bewerking door computers) aan het publiek vrij worden gegeven. Persoonlijk ben ik al om. Er is teveel bewijs dat er tientallen jaren tegen ons is gelogen. Kijk zelf maar eens naar deze video en ga op zoek naar meer tegenbewijs op o.a. Youtube. Zoek dan bijvoorbeeld op `Nasa fake moonlandings` etc etc. `Astro Not` is een van de vele YT kanalen.

NASA: Never A Straight Answer Meer zien? Video hieronder geeft duidelijke uitleg…

Veel kijkplezier!

Alfred

mensen op de maan?……. ha ha ha

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028