Beste Lezers,

Er is een hoop gebeurd in het afgelopen jaar. Ik kijk dan met name naar Amerika omdat dat land toch op veel gebieden leidend is in wat er in de wereld gebeurd. Zoals ik al bijna een jaar verkondig lopen er in Amerika en in de rest van de wereld veel corrupte lieden rond. Zowel in de politiek als in het zakenleven. Sommigen zijn satanisch en doen aan rituele moorden, ook van kinderen. Anderen verkopen staatsgeheimen of uranium aan andere landen en steken het geld in eigen zak. De corruptie gaat diep en is teveel omvattend om er hier verder op in de gaan. In mijn vorige stukken schrijf ik hierover al wel wat over. Ik ga nog diverse nieuwe onderwerpen aansnijden zoals o.a. de False Flag operaties.

Over het nieuws in Nederland valt niet zoveel te zeggen, behalve dan dat de regering al lang niet meer naar het volk luistert. Democratie is ook hier een farce. Je mag eenmaal per 4 jaar je stem uitbrengen, maar daarna veranderd alles vooral vanwege het `polderen`. De regering legt haar oor alleen maar te luister bij de multinationals, kijk naar Monsanto en haar vergif waarvoor Nederland toch weer 5 jaar haar toestemming heeft gegeven (!!) en bij Brussel voor de leuke pensioen baantjes. Ordinaire zakken vullerij waaraan toch een keer een einde zou moeten komen.

Nee, dan President Donald J. Trump: DIE KOMT AFGELOPEN DINSDAG NACHT OM 12.04 MET EEN EXCECUTIVE ORDER waarmee hij de jacht heeft geopend op heel veel criminele personen en instanties (entities) in Amerika en daarbuiten om deze personen en instanties al hun bezittingen af te nemen die zich schuldig hebben gemaakt aan kindersmokkel ( afgelopen week zijn er in Saoedi Arabië 3.000 kinderen (!!) bevrijd die daar gevangen zaten voor slavenhandel, sexhandel en ander misbruik) iets waarover je hier natuurlijk -nog- niets hoort..
Ik heb hier al uitvoerig over geschreven incl. video materiaal. Ik verwacht dat o.a. H. & B. Clinten, Obama, J. & T. Podesta, mogelijk Bush Sr en Jr, George Soros en vele vele anderen zullen worden opgepakt en worden berecht. Sommigen mogelijk door een militair tribunaal. Er zijn al lijsten met namen die je kunt inzien. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de naar schatting 9.000 sealed indictments die op het punt staan om te worden uitgevaardigd. 9.000 personen dus die binnen nu en enkele weken opgepakt gaan worden. Er staat in elk geval heel veel te gebeuren. Voor mij persoonlijk is dit dan ook een Kertgeschenk `uit de Hemel`en ook een profetische gebeurtenis als ik kijk naar alle overeenkomsten met Openbaringen in de Bijbel! (last Trupets & en `wanneer zij zullen zeggen vrede en rechtvaardigheid, dan komt de volledige destructie` enz). Wat er in Amerika gebeurd loopt gewoon parallel met de voorspellingen in de Bijbel.

Lees hieronder hoe verstrekkend deze EO van Trump gaat. De Deep State ( 1/3 van het congress, heel veel zeer rijke mensen enz enz) zijn hier natuurlijk niet blij mee en zal zeker nog van zich laten horen met een fals flag bomaanslag hier en daar enz. Het is echt een strijd tussen goed en kwaad op dit moment en er zullen zeker nog onverwachte zaken passeren met veel impact.

Luister maar een naar onderstaande presentatie van BP Earth Watch. De beste man legt het allemaal rustig uit:

Heel fijne kerstdagen allemaal namens de redactie en alvast de beste wensen voor 2018.

Alfred

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028