beste lezers,

We schreven er al eens eerder over. Is er echt een maanlanding geweest en bestaat het ISS (International Space Station) echt?

Hieronder een interessante video die het allemaal onder de loep neemt. Beoordeel zelf eens wat je ervan vind. Als je de tijd wilt nemen, verdiep je er dan eens in. Nu, 48 jaar later kijk je met heel andere ogen naar die gebeurtenis.

Voor wat betreft de chemtrails: omdat we vrijwel alleen maar bewolkt weer hebben gehad in de afgelopen 2-3 weken valt hier weinig over te zeggen. Gisteren de 28e december was het wel helder weer maar heb ik tussen de wolken door geen chemtrails kunnen ontdekken.

Voor wat betreft de situatie in de USA: er gebeurd heel veel naar aanleiding van de Executive Order van Trump waarover wij al eerder schreven. Er is een zekere radio-stilte momenteel. Een aantal info-kanalen spreken wel over arrestatie en het transporteren van personen naar de Guatamo Bay (Gitmo) gevangenis op Cuba. Het is moeilijk om hierover harde bewijzen te krijgen. Laten we hopen dat het Drainen van de Swamp een groot succes gaat worden! Dat zou mijn persoonlijke wens voor 2018 zijn.

Alvast de beste wensen voor 2018 en wees voorzichtig met het vuurwerk!

Alfred

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028