beste lezers,

Op de valreep van het oude en nieuwe jaar nog een goede docu over chemtrails en veel zaken die rondom chemtrails een rol spelen. Het is te hopen dat President Donald J. Trump hier iets aan gaat doen. Momenteel is hij druk met het oppikken van Deep State crimminelen en het vervoeren daarvan naar de Guant√°namo Bay militaire gevangenis op Cuba. Deze kun je vinden op de uiterste oost- zuidzijde van Cuba (kijk of Google Earth). Heel veel vluchten vanuit de US vasteland gaan daarnaar toe zonder hun Callsign uit te zenden…

Als het goed is komen er militaire tribunalen om deze personen te berechten. Hierna moet Amerika schoon schip maken met al die andere zaken zoals Monsanto, vaccinaties, corruptie, child trafficking en natuurlijk ook het chemtrailen. Dat het nu nog gebeurd is omdat er nog steeds mensen `onder dreiging en druk` dit moeten uitvoeren. De Deep State leeft nog steeds op veel plekken en het gaat nog (veel) tijd kosten alle slechte plannen die waren opgezet voor de wereld te de-activeren. Zoek bijvoorbeeld maar eens op de naam `Eric Schmidt` de CEO van Google die recent is opgestapt. Waar die man allemaal mee bezig was: robot militairen, Noord Korea, wapens, AI (kunstmatige intelligentie) om de verkiezingen van 2016 te sturen enz enz. Het zijn spannende tijden…..

Wij wensen iedereen evengoed een gezond en hoopvol 2018 toe met hopelijk minder of helemaal geen chemtrails meer. Wijs ook iedereen op de handtekeningactie op www.petities.nl zoek op `Stop Chemtrails Nu`.

All fred

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028