Beste lezers,

Allereerst nog de beste wensen voor 2018. Hopelijk gaan we wat meer ouderwetse heldere blauwe luchten zien want tot nu to valt dat bar veel tegen! De tellerstand voor de Petitie `Stop Chemtrails nu` staat inmiddels op 32.300. Dus nog 7.700 te gaan. Graag dus mee ondertekenen op www.petities.nl zoek op `Stop Chemtrails Nu`

De afgelopen 6-8 weken was het vrijwel continue grijs door de (lage) bewolking. Het is dan ook moeilijk te zien zien of en hoeveel er gesprayed wordt. Ook op de satelietbeelden zijn chemtrails dan moeilijker te onderscheiden omdat ze bijna dezelfde kleur hebben. In Amerika wordt in veel Staten ongekend veel gesproeid lees ik her en der. Interessant zijn de vele mensen die daar, maar ook in Nederland `chemtrailbusters` zijn gaan bouwen waarmee opmerkelijke resultaten worden behaald. Zoe maar eens op YT naar `chemtrailbusters`. Orgonite wordt vaak toegepast en is een mix van organische en anorganische stoffen. Zo wordt er gecombineerd met metaalschraapsel en kristal. Het negatieve orgonite in de ruimte wordt daardoor omgezet in positief. Ik ga hierover binnenkort nog wat schrijven. Doe intussen zelf de research.

Hieronder weer een reportage /video van Ron Johnsen. Een man die al jarenlang vecht tegen het onrecht van chemtrailing.

Van de 24 stuks 2e kamerleden die in de commissie milieu zitten en waaraan wij een brief hebben gericht over chemtrailing hebben wij nog geen enkele reactie gehad. Dat zegt veel over `onze volksvertegenwoordiging`….misschien nog een keer een herinnering sturen dan?…

Volg de ontwikkelingen in Amerika zelf. Het is allemaal bloedserieus maar kijkt en leest weg als een spannend jongensboek…links van Youtube om te volgens zijn o.a. (voor gevorderden):

Operation Hal
HighimpactFlix
A.H. Goodman
Anti School (jong mannetje)
Mark Dice (humoristisch)
Lional Nation (humor op academisch niveau)
Ron Johnsen\
David Seaman
Wikipolitics
Roy Potterqa

groetjes van mij!

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028