hoi Lezers,

Het is zaterdag 27 januari en het was een dag met een beetje zonlicht. Van 1 januari waren er niet veel dagen met rechtstreeks licht van de zon. Als ik de satellietbeelden per dag bekijk slechts enkele…
President Trump is net terug uit Davos waar hij tegen beter weten in van vele aanwezigen toch een zeer sterke en goede indruk heeft achtergelaten. Kies eerst voor je eigen land en de mensen, en pas daarna ga je om je heen kijken. Lijkt mij een uitstekend idee wat ze hier in NL zo over kunnen nemen, ware het niet dat …….vul hier maar zelf in….Die enge George Soros zat ook nog ergens in een achteraf zaaltje te vertellen dat Donald Trump 2020 waarschijnlijk niet zal halen, want oh oh oh, zijn Open Borders filosofie gaat nu natuurlijk helemaal naar de k.o.t.n met mensen als Trump…..pfff

Van alle 24 kamerleden heeft er slechts een gereageerd op mijn schrijven en die persoon kwam meteen met een rapport aanzwaaien die ik al veel vaker ben tegengekomen. Het word politici wereldwijd erg gemakkelijk gemaakt met dat rapport. Vele pagina`s met statistieken, allerlei nietszeggende onderzoeken enz enz. Geen mens die dat helemaal gaat lezen. Het is net zoiets als het NIST onderzoek destijds over de 9/11 aanslag. Dik boekwerk met honderden pagina`s om toch maar vooral de waarheid te verhullen. Leugenachtige ondersteuning rond 9/11 door de MSM aangestuurd door de CIA zorgde voor voldoende propagandistische inbedding van deze grote leugen en false flag.

Hieronder een video van Mike Decker, die in Arizona dagelijks chemtrail vliegtuigen filmt. Dit toestel in deze video leek van Alaska Airlines te zijn. Je ziet duidelijk dat ze de chemicali├źn dan wel en dan weer niet toevoegen.

groetjes
Alfred

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028