beste lezers,

In de afgelopen jaren zijn wij getuige geweest (van een naar eigen beleving te kiezen vele / een aardig aantal/ niet zovele) terroristische aanslagen. De aanslag van 9 september 2001 – genaamd 9/11 – heeft indertijd zoveel indruk op mij gemaakt dat ik, zij het pas vele jaren later en mede door de komst van internet en Youtube, heel veel uren (200 plus) onderzoek heb gedaan naar die gebeurtenis, waarvan nu zo langzamerhand voor een steeds groter wordende groep mensen het duidelijk is geworden dat de officiële verklaringen over die gebeurtenis en het miljoenen kostende NIST rapport EEN HELE GROTE LEUGEN ZIJN gebleken.

Sindsdien kijk ik altijd met argusogen naar allerlei gebeurtenissen in de wereld en vraag mij af: is dit echt, en zo niet, wie profiteert hiervan, welke agenda`s worden met deze gebeurtenis ondersteund enz enz.

Iemand die dit veel beter dan mij kan uitleggen is Olde Dammegard. Hieronder in de video legt hij uit hoe en waaraan je kan zien dat er sprake is van een Falsed Flag (dus fake / in scene gezette) gebeurtenis. Als je dat eenmaal doorhebt dan kijk je met heel andere ogen naar: attack Barcelona, Manchester Bombing met Ariane Grande, Parijs, Las Vegas, Boston Marathon, Sandy Hook, Orlando en noem maar op. De false flag zijn er om: onrust te zaaien, grotere budgetten voor militairen en / of politie te creëren, een oorlog te starten (net als het door de CIA aangestuurde Noord Korea met haar raketlanceringen) en net als, zoals gezegd 9/11. Bekijk de van Olde Dammegard video maar eens!

groetjes,
Alfred

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028