beste lezers,

Klik op onderstaande link, daar staat de complete tekst van de speech van John O. Brannen, hoofd CIA gehouden op 29 juni 2016. Hij geeft aan dat er wordt gesprayd. De complete tekst staat erbij en de video van de speech ook. Lijkt mij toch wel het bewijs dat chemtrails bestaan en geen z.g. complot theorie zijn. Ik zou ook graag deze term `complot theorie` die zo slecht er breekbaar klinkt en die is verzonnen door de `tegenstanders` willen veranderen in `waarheidsonderzoekers` Dat is veel positiever en het is in werkelijkheid ook zo!

Net zoals Hillery R. Clinton de term `fake news` de wereld in liet komen om werkelijk echt nieuws te betittelen als fake news is dit ook het geval bij de term `complottheorie├źn` Die introductie van `fake news` heeft zich intussen overigens aardig tegen haar en het clubje (Deep State) rondom haar gekeerd, nu steeds meer naar boven komt hoe zij zelf het afgelopen jaar de MSM hebben geprobeerd te domineren met fake berichten over Russia e.d. Karma heet zoiets en is een universieel gegeven.

Bekijk de video hieronder:

groetjes
Alfred

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028