Beste lezers,

Om een idee te krijgen van wat er werkelijk speelt in Amerika, bekijk onderstaande video=, want onze Nederlandse mean stream media zoals de NOS enz enz . maar zelfs de door de CIA aangestuurde amerikaanse msm berichten hierover bewust totaal niet!

Ja maar wat heeft dit nou te maken met chemtrails? Chemtrailing gebeurd o.a in opdracht van de United Nations, samen met militairen en Monsanto. Er zijn nog legeronderdelen waaronder delen van de US Air Force die nog actief zijn voor de Deep State en waarover Trump (nog) geen invloed heeft. Het legeronderdeel die volledig achter Trump staan is de marine (Marines). Zij beschermen Trump 24/7 tegen de verschillende pogingen van aanslagen die inmiddels al hebben plaatsgevonden…Zie daar de link naar chemtrails.

Veel `kijkplezier`

Alfred

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028