beste Lezers,

De afgelopen week was het vrijwel chemtrail-vrij. Je ziet zo nu en dan hier en daar een enkel chemisch wolkje maar dat mocht de pret van `eindelijk weer eens zon` niet drukken. Het leek in de afgelopen weken en zelfs maanden wel alsof we de zon niet meer mochten zien….Voor wat betreft Agenda 21 (zoek dat eens op) zijn al die zon-loze dagen natuurlijk perfect. Mensen en planten hebben zonlicht nodig, maar als het aan de nwo ligt kunnen er beter maar eerst miljarden mensen sterven, want er zijn er veel te veel…

Ook Monsanto doet driftig mee met dat beleid. Zelf zorgen voor planten die resistent zijn tegen o.a. alluminium en vervolgens de bestaande rassen uitroeien met chemtrails vol met chemische troep. Zo sterft de aarde langzaam uit natuurlijk…

Om minder op te vallen worden de trails nu steeds vaker als een `wolkje`neergelegd. Zie de foto`s in de zijbalk. Misschien is het hier in NL en Europa wat rustig geweest omdat de vliegtuigen in de USA nodig waren? Zou kunnen, want daar wordt van wat ik lees in heel veel staten als een gek gespoten en klagen gelukkig steeds meer mensen hierover. Ook kun je iets doen aan chemtrails, google maar eens `chemtrail busters` vooral in de USA en Duitsland erg populair aan het worden.

Bij de fotos zie je wat militaire vliegtuigen op Brunssum in Limburg staan. Ik weet niet of dat chemtrail-sprayers zijn. Wie het weet mag het zeggen.

Fijn bericht in de afgelopen week vond ik de aankondiging van Trump dat mensen (in de US) vooral geen griepprik moeten nemen (!!!) omdat daar van allerlei ongezonde troep inzit. Huh, iemand die de waarheid zegt en ook nog eens president is van het land waar chemtrailen is begonnen. Is er misschien dan toch hoop?

Ik wens jullie allemaal heel veel heldere en frisse luchten toe.

groetjes Alfred

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028