Het gevecht tussen de zittende President Donald J. Trump, zijn familie, zijn ambtenaren en de loyale Mariniers gaat de komende weken in een stroomversnelling. Nu is gebleken dat al het geroep om een Rusland connectie van Trump met Rusland na ruim meer dan een jaar niet waar blijkt te zijn, heeft Trump direct een aantal opvallende zaken gedaan. Allereerst had hij vorige week Rex Tillersen, de minister van buitenlandse zaken ontslagen. Deze man die goed is voor 300 miljoen vermogen in prive zat gewoon niets te doen en deed vooral ook niet wat Trump wilde dat moest gebeuren. Bovendien heeft hij afkeurend gesproken over Trump en dat kan (natuurlijk) niet. Pompeo is nu de nieuwe Secretaris van State geworden, en een ding is zeker: hij gaat Hillerly Rodham Clinton aanpakken, die zwaar heeft gelogen over heel veel zaken en vooral over Benghazi / Libië waarbij tijdens een aanval de ambassadeur van de US en een aantal andere mensen omkwamen. Naar nu later blijkt heeft Hillery bewust niets ondernomen want deze ambassadeur wist teveel van haar en Obama`s wapenhandel aan ISIS (!) af en moest gewoon dood. Zo zijn er al sinds het vertrek van Hillery en Bill uit de politiek zeker 150 dood aangetroffen waarbij een directe link is te maken naar de Clintons.
Als je wilt weten wie en hoe allemaal: zoek op YT op: Clintons Deathlist

Het gevecht wat gaande is in Amerika gaat dus tussen twee groepen: aan de ene kant Trump, zijn familie, ambtenaren en de Mariniers, en aan de andere kant democratische left-overs uit de Obama / Clinton periode, heel veel mensen van de door corruptie geplaagde FBI en CIA, en de SES. De SES staat voor Senior Executive Service. Een heel erg eng clubje wat vooral tijdens de 8 jaren van Obama groot is geworden (intussen ca 9.000 ambtenaren) Deze zijn ongekozen maar zitten in vrijwel alle overheids apparaten in de US en hebben overal veel invloed. Deze invloed wordt gekocht door mensen met de politieke agenda van dat moment en dat waren Obama en Clinton. Deze club vormt nu de schaduwregering de erop had gehoopt dat Clinton president zou gaan worden. Ze hebben ook op heel veel fronten geprobeerd om dat te regelen, w.o verkiezingsfraude e.d. Je kunt de SES enigszins vergelijken met onze Europese Unie in Brussel. Ook die mensen zijn nooit gekozen, hebben hoge salarissen die wij allemaal betalen, en wat ze doen is vaak totaal zinloos of niet belangrijk….maar (nog) niet zo corrupt en crimineel als in de USA.

Tezamen dus met grote delen van de politie, veel overheidsambtenaren, veel corrupte politici is de SES dus de partij die vecht tegen Trump die nu juist al die corruptie wil aanpakken. Hieronder vallen: drugsmokkel door de CIA, false flag operaties door de FBI (om de mensen de wapens af te pakken). Hillery heeft samen met anderen 25% van het amerikaanse uranium verkocht aan Rusland en daarnaast nog veel andere criminele zaken uitgevoerd. Intussen is inmiddels al een jaar geleden de FBI dir. Comey ontslagen. Nu is ook de 2e man bij de FBI Adrew Mc Cabe ontslagen. Deze man heeft zich ook bezig gehouden met duistere zaakje zoals het afluisteren van Trump in en na de verkiezingen wat hij deed in opdracht van Obama. Om een lang verhaal kort te houden, er gaat een hoop gebeuren. Er zijn al veel mensen opgepakt. Er zijn al heel veel banktegoeden en bezittingen bevroren van veel criminele politicy sinds de wet van 21 december 2017 van Trump in werking ging. Alle mensen die zich hebben beziggehouden met mensensmokkel, kindermisbruik, wapen handel e.d. zullen in de komende maanden worden gedagvaard. Al 3 jaar geleden hadden militairen hier om gevraagd. Trump heeft nu veel op veel belangrijk posities mensen zitten die achter hem staan en we zullen acties gaan zien. Er zijn inmiddels al 18.500 !! closed indicments (nu nog gesloten dagvaardingen) die spoedig bekend zullen worden. Militaire tribunalen zijn inmiddels ingericht. Gitmo, de gevangenis op Cuba is geüpdatet om vel mensen te ontvangen. Veel mensen zijn op de vlucht gegaan of zijn zoekende naar landen die geen uitleveringsverdragen met Amerika hebben. Na de Executive Order van 21 december 2017 zijn heel veel CEO`s van grote ondernemingen opgestapt en soms ook vertrokken naar het buitenland.

Hieronder een goede uitleg over SES en de invloed die het heeft (gehad) op alles in de USA maar ook daarbuiten…Als je interesse hebt, neem dan de tijd om hiernaar te luisteren, dan ga je begrijpen wat er aan de hand is in Amerika:

groetjes
Alfred

volgende keer wat meer over False Flag operaties…

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
div-chemtrails-jan-febr-023 div-chemtrails-jan-febr-004 div-chemtrails-jan-febr-016 div-chemtrails-jan-febr-014 div-chemtrails-jan-febr-001 usaf-vliegtuigen-op-brunssem_0 penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028