Beste lezers, we mochten het afgelopen weekeinde weer eens lekker wat frisse lucht opsnuiven. Van donderdag 27 oktober t-m maandag 30 oktober was het echt genieten. Enkele korte condens lijntjes maar verder oud Hollandse luchten, blauw met hier en daar een echt wolkje. Zo was bijvoorbeeld ook week 37 in september helemaal chemtrailvrij terwijl het in week daarna weer helemaal mis was.

Voor diegene die zich eens wat meer willen verdiepen in de chemtrails en geo/engineering is de website van Patrick Roddie een interessante. Kijk maar eens op: www.stopsprayingus.com Patrick zit in San Francisco en California wordt de laatste maanden veel geplaagd met chemtrails. Patrick legt ook de verbanden van het sprayen van aerosol en het daarmee beïnvloeden van hurricanes.

Het sprayen in California kan misschien ook in verband worden gebracht met de recente bizarre `wild fires` aldaar. Wij noemen dat bosbranden, alleen het enigste wat daar niet brandde is het bos….De branden tonen veel overeenkomsten met het totaal verpulveren van de Twin Towers in New York op 9-11-2001. De huizen in CA zijn vrijwel compleet verdwenen, terwijl er nog wel veel bomen staan. De hitte die bij deze branden moet zijn vrijgekomen moet bijzonder hoog zijn geweest omdat glas in de woningen maar ook van de auto`s totaal is verdwenen…..Kijk maar eens naar deze twee onthullende en onthutsende videos:

– Santa Maria woonwijk: https://www.youtube.com/watch?v=ItcrGFBn39A

– de micro-waved Mc Donalds bij Santa Maria en overige info: https://www.youtube.com/watch?v=vrgUpkAcOH4

Het lijkt er op dat hier een nieuw wapen is gebruikt (op de eigen bevolking!) Er wordt gesproken over Direct Energy Weapons DEW.

Stof tot nadenken dachten wij!

Groetjes van de redactie.

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028 chemtrails-thuis-september-2017-047 richard-aku-jatuh-cinta-027 chemtrails-thuis-september-2017-043_1 Drachten, 18-05-2014 p1040383 patroon steenwijk-16-5-2014_8408