Welkom op ChemtrailAlert.nl!

Deze site is enige tijd niet echt actief geweest. Daar gaat verandering in komen. Wij zijn vrienden die zich bezig houden met het fenomeen chemtrails en geo-engineering: Tom en Alfred. We stellen ons hier even kort voor:

Tom: “Als fotograaf kwam ik  door toeval in contact met iemand die me wees op het verschijnsel chemtrails. Daar had ik nog nooit van gehoord maar ik vond het een waarschijnlijk verhaal daar het antwoord gaf op de vraag ‘waar zijn die mooie blauwe luchten nou gebleven?’

Veel van mijn opdrachten voer ik buiten uit. Dus van goed weer ben je wel afhankelijk. Ik loop al wat langer mee en het viel me op dat door de KNMI zonnig voorspelde dagen steeds vaker strandden in vroegtijdige hoge sluier bewolking. Een veelbelovende dag was al gauw veranderd in een melkachtige vaak grauwe waas waar de zon soms maar met moeite doorheen kon komen. Mijn opdrachtgevers waren niet altijd even blij met de vieze luchten boven hun gefotografeerde projecten.

Ik besloot dit phenomeen vanaf dat moment (juli 2006) zo vaak mogelijk te fotograferen. Ik maakte in en paar jaar tijd vele duizenden opnamen. Al spoedig werd mij duidelijk dat er sprake moest zijn van een operatie die uitgevoerd werd met militaire precisie. Ik besloot uiteindelijk iets te willen doen met al die foto’s met als resultaat deze site. Met veel foto’s probeer ik te laten zien dat het niet normaal is dat vliegtuigen strepen achterlaten die maar niet willen oplossen.”

Mijn naam is Alfred en sinds 9-11 (het instorten van de Twin Towers in New York) kijk ik met een kritisch oog naar allerlei zaken die niet zijn wat zij op het eerste gezicht wel lijken. Chemtrails hebben altijd mijn aandacht gehad omdat ik misschien vaker dan anderen meer in de lucht keek dan op mijn smartphone. Steeds meer mensen komen gelukkig tot de ontdekking dat er inderdaad vreemde dingen gebeuren in ons luchtruim. Onafhankelijke, vaak verontruste burgers, piloten, artsen en laboranten tonen al jaren aan dat er levens bedreigende chemie boven onze hoofden wordt uitgestort. Helaas geven overheidsinstanties niet thuis als ze met vragen worden bestookt over deze zaken. Het VROM zal je verwijzen naar het KNMI waar je keurig uitgelegd wordt hoe contrails kunnen ontstaan.

Uiteraard over chemtrails geen woord. Die zitten namelijk net als Graancirkels en Ufo’s tussen je oren. Er is echter overweldigend bewijs voor Chemtrails, bekijk de links maar eens die op deze site staan vermeld en concludeer zelf. De Main Stream Media weigeren echter hier eerlijk verslag over te doen. Waarom eigenlijk? Als je graag actie wilt ondernemen tegen Chemtrails onderteken dan de petitie tegen Chemtrailing op: www.petities.nl zoek op `Stop Chemtrails NU` Je kan daar ook anoniem ondertekenen als je wilt. We moeten 40.000 handtekeningen binnenhalen, dan kunnen we parlementaire vragen gaan stellen! We zitten momenteel op ca 32.000

In de galeries treft u foto’s aan die met professionele apparatuur zijn gemaakt. 

Wij hopen dat deze site mag bijdragen aan een beter inzicht over het fenomeen chemtrails. Start ook uw eigen onderzoek, maak foto’s en video’s en stel vragen aan officiële instanties.

Het is mogelijk om een foto op te sturen naar foto@chemtrailalert.nl en algemene berichten/vragen kunnen via het contactformulier doorgegeven worden.

Foto’s doorsturen
De foto's die u hierboven instuurt worden na goedkeuring geplaatst. De meest recente staan hieronder. Voor het complete overzicht van de foto's kijkt u hier
Recente chemtrails
penis-in-the-sky-friday-17-11-2017_2 nasa-vrijdag-17-11-2017 nasa-vrijdag-17-11-2017-noord-spanje-portugal-golf-van-biskaye div-thuis-incl-chemtrails-028 chemtrails-thuis-september-2017-047 richard-aku-jatuh-cinta-027 chemtrails-thuis-september-2017-043_1 Drachten, 18-05-2014 p1040383 patroon